Vanaf nu kan je alle informatie over Chiro Marafiki vinden op hun eigen website!

Een vraag voor de leiding? Je kan hen contacteren via [email protected]

Groep kinderen

Voor alle jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar

Data

Om de twee weken op zondag van 14 uur tot 17 uur

Happy Face

De leiding staat klaar om jullie een geweldige tijd te bezorgen

Wat is Chiro?

Chiro Elsene - Piramide

In de Chiro spelen we samen en beleven we een leuke namiddag. De leiding zorgt voor toffe activiteiten: verstoppertje of tikkertje spelen in de wijk, samen met de leiding te voet op tocht, voetballen in het park, een stadspel enz. Spel en plezier staan centraal! 

Iedereen vanaf 6 jaar (eerste leerjaar) tot 14 jaar is welkom bij Chiro Marafiki in Elsene/ Etterbeek. We spelen in groepen per leeftijd. Om de twee weken op zondagnamiddag van 14u tot 17u staat de leiding voor jullie klaar met knotsgekke activiteiten. Je mag een paar keer proberen, vind je het leuk? Dan kan je je inschrijven. 

We zijn momenteel nog volop bezig met enkele pistes verder te verkennen voor onze lokalen. Van zodra we hier zicht op hebben, communiceren we dit zeker!

Heb je nog vragen? Of wil je op de hoogte gehouden worden. Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren

Zondag 29 september - Startdag!

startdag Marafiki

De leidingsploeg

De leidingsploeg bestaat momenteel uit zeven enthousiaste jongens en meisjes. Zij zijn momenteel volop aan het nadenken om de Chiro Marafiki in Elsene/Etterbeek verder vorm te geven.
Jiji, Emma, Elodie, Inas, Elias, Helena en Zoë kijken er al naar uit om jullie fijne Chironamiddagen te bezorgen!

Heb je zelf ook zin om leiding te worden in deze gloednieuwe Chiro? Ken je iemand die dit wel ziet zitten? Of ben je/ken je een ouder die het wel ziet zitten om de leidingsploeg wat te ondersteunen? Dan mag je ons zeker iets laten weten! 

Jongeren die Chiro Elsene gaan oprichten