Bivakwijzer 2020

Bivakwijzer 2020

Yes, we mogen op kamp! Al zal dat er dit jaar dus anders uitzien. Daarom hebben we de basisprincipes van de coronamaatregelen ook nog eens kort uiteengezet in deze Bivakwijzer. Zo kunnen jullie hopelijk goed voorbereid en helemaal coronaproof op kamp vertrekken.

Aangezien informatie en richtlijnen snel veranderen, blijft het wel belangrijk om onze coronapagina in de gaten te houden voor de laatste updates en informatie.

Voor de rest geeft deze Bivakwijzer je informatie en tips over hoe jullie jullie kamp zo goed mogelijk kunnen voorbereiden en organiseren. Die informatie hadden we al klaarstaan voordat corona roet in het kampeten gooide. Lees deze Bivakwijzer dus zeker met de coronamaatregelen in het achterhoofd. Af en toe zal je toch nog aanpassingen moeten doen op wat je leest.

We gaan een zomer tegemoet die anders is, maar wel een mét Chirokampen. We hebben er alle vertrouwen in dat jullie die goed én veilig gaan organiseren. Maar jullie staan er niet alleen voor. Bij twijfel of vragen staan wij nog altijd paraat via 03-231 07 95 of [email protected].

Samen zullen we er een geweldige Chirozomer van maken! #WijZijnChiro

In nood? Bel onze bivakpermanentie! 

03-231 07 95

(Bereikbaar in juli en augustus, 7 dagen op 7. Buiten de werkuren wordt je dringende oproep via een antwoordapparaat doorgeseind.)