Iedereen mee op kamp

Wat is Iedereen Mee Op Kamp?

Als Chirogroep kun je je kamp openstellen voor kinderen en jongeren die om de een of andere reden de weg naar de Chiro (nog) niet gevonden hebben. Je gaat zoeken naar hoe je de kinderen toch kunt betrekken bij jullie werking. Een uitdaging die je met je leidingsploeg en partners uit de buurt aangaat.

Waarom meedoen?

1. #Thepowerofplay. Spel heeft de kracht mensen te verenigen, barrières neer te halen en eeuwige banden te smeden. Neem iemand meer mee op kamp en leer hen de leukste jeugdbeweging kennen.
  2. Je maakt het verschil als leidingsploeg! Door iemand extra mee te nemen geef je kinderen die daar anders niet de kans toe krijgen de leukste tijd van hun leven. Iedereen verdient een Chirokamp, toch?
  3. Vaak blijven de kinderen na het kamp nog naar de Chiro komen, en dan heb je een succesvolle ledenwerving nog voor het jaar begint!

Wat verwachten we van jullie:

Deelname aan het project is volledig vrijblijvend. Wil je jouw Chirogroep engageren, dan zijn we al heel content!

• Je kiest zelf hoeveel extra leden je mee op kamp neemt. Hou daarbij rekening met wat je Chirogroep aankan.
  • Je bent volledig vrij in waar en met wie je contact legt voor het project. Weet dat lokale, sociale partners je steeds kunnen ondersteunen. Op onze promopagina (onderaan) staan alvast een heleboel tips.
  • Je krijgt van ons 300 gratis promoflyers, je beslist zelf hoe je die gebruikt.

Ik schrijf mijn groep in voor Iedereen Mee Op Kamp

Als je je inschrijft, ontvang je van ons een automatisch antwoord met wat meer info. Verwacht je ook aan 300 gratis promoflyers!

Zij gingen je voor:

Chiroleiding en leden zijn vuil en spelen samen met een tuinslang

"Het vraagt soms wat aanpassingen, maar mijn leden vonden een nieuw lid erbij zeer wijs!" - Leider

Een Chirogroep geniet van een laatste groot kampvuur

"We vinden Iedereen Mee Op Kamp een meerwaarde, omdat het kinderen van diverse achtergronden de kans biedt om aan waardevolle vrijetijdsbesteding te doen" - Groepsleiding

Twee meisjes lopen spelend weg op een groen veld.

"Alles is hier leuk en ik heb al heel veel toffe vriendinnen gemaakt" - Nieuw lid via IMOK

Groepsfoto van Chiro Sus op kamp

"Wij hebben voor Iedereen Mee Op Kamp onze regels helemaal omgegooid. Echt iedereen mag nu mee, of ze nu tijdens het jaar komen of niet"- Groepsleidster

Promo

Je krijgt van ons een gepersonaliseerd promopakket waarmee je aan de slag kan in je stad, gemeente of buurt. Check zeker de 7 promogeboden voor #IMOK!