Ranfttreffen

Ranfttreffen

Een nachtelijke trektocht door de besneeuwde Zwitserse bergen, in short of rokje. Zwitserse workshops en een gezellig treffen voor een sfeervol bezinningsmomentje in de Ranftvallei. Alleen Chiromensen kunnen dat bedenken! Ook dit jaar trekken we met een twintigtal Chiroleiders en –leidsters naar Zwitserland voor het ‘Ranfttreffen’ van de jeugdbeweging Jubla. Sfeer verzekerd!

Wanneer?

Omwille van de aanhoudende onzekerheid ivm COVID-19 heeft het organiserend team van Jubla ons laten weten dat er geen 'Ranfttreffen' wordt georganiseerd in december 2020, we kijken alvast uit naar de editie van december 2021!

Wie?

Leiding is welkom om deel te nemen. Per bus zijn 9 plaatsen beschikbaar en die vullen we graag zo veel mogelijk, zodat de kosten laag gehouden kunnen  worden. Er is een maximum van 2 busjes.

Waar?

De nachtelijke tocht – het eigenlijke Ranfttreffen – vindt plaats in de Ranftvallei nabij Sachseln. Met de hele groep maak je overdag ook een uitstapje naar het pittoreske Luzern. 

Kostprijs

We vragen 85 euro. Dit dekt de kosten van de busjes, de brandstof en de tol. Ter plekke betalen we nog 35 euro voor het verblijf, het eten en onze deelname aan de tocht.

 

 

Cirkel

Inschrijving Ranfttreffen