Chiro Railways

Voor alle Chiroleid(st)ers en aspi’s die er van houden om met de trein er op uit te trekken, organiseren we Chiro Railways. Een 10-daagse treinreis door Europa! Tijdens de reis spelen we spelletjes, snuiven we de plaatselijke cultuur op en ontmoeten we andere Europese jeugdbewegingen. De trein houdt immer halt bij verschillende jeugdbewegingen in het buitenland waarmee de Chiro nauwe banden heeft. 

Wanneer?

Chiro Railways gaat dit jaar door van 17 tot 27 augustus 2018. 

Wie?

Aspi’s en leiding mogen deelnemen aan Chiro Railways. Alle deelnemers moeten minstens 16 jaar zijn. Ben je jonger dan 18 bij vertrek, dan heb je ook een attest met toestemming van je ouders nodig (schrijf je in en ben je jonger dan 18, dan sturen we je het juiste formulier tijdig door).

Waar?

Door welke landen we reizen, houden we graag een geheim tot op de laatste knip. Er is dus maar één manier om dat te weten te komen! Maar één ding is zeker: elke editie draait steevast uit op een onvergetelijk avontuur!

Kostprijs

De prijs voor Chiro Railways varieert naargelang het aantal deelnemers en de landen die bezocht worden. Dit jaar bedraagt het inschrijvingsgeld 480 euro. Deze kostprijs is inclusief: overnachtingen en treintickets. De meeste maaltijden zijn ook inbegrepen in de prijs. 

Hoe inschrijven?

Vanaf 5 maart 20u, kan je je hier inschrijven. We vragen om met niet meer dan 3 personen van dezelfde Chirogroep in te schrijven. Bij inschrijving betaal je een waarborg van 100 euro. Bij annulatie (bijvoorbeeld voor herexamens) voor 5 juli krijg je deze terug gestort.