Chiro Railways

Chiro Railways

Voor alle Chiroleid(st)ers en aspi's die ervan houden om er met de trein op uit te trekken, organiseren we Chiro Railways. Een 12-daagse treinreis door Europa! Tijdens deze reis spelen we spelletjes, snuiven we de plaatselijke cultuur op en ontmoeten we andere Europese jeugdbewegingen.

Wanneer?

Chiro Railways gaat door van 13 tot 24 augustus 2020. 

Wie?

Aspi’s en leiding die geboren zijn in 2002 of vroeger mogen deelnemen aan Chiro Railways. Ben je jonger dan 18 bij vertrek, dan heb je ook een attest met toestemming van je ouders nodig (schrijf je in en ben je jonger dan 18, dan sturen we je het juiste formulier tijdig door).

Waar?

Door welke landen we reizen, houden we graag geheim tot op de laatste knip. Er is dus maar één manier om dat te weten te komen! Eén ding is zeker: elke editie draait steevast uit op een onvergetelijk avontuur!

Kostprijs

De prijs voor Chiro Railways varieert naargelang het aantal deelnemers en de landen die bezocht worden. De kostprijs is inclusief overnachtingen, maaltijden en treintickets. Meer info over de kostprijs volgt later. 

Hoe inschrijven?

Vanaf midden maart kan je je hier inschrijven. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt. Daarom vragen we om met niet meer dan 1 persoon per Chirogroep in te schrijven. Als een tweede persoon van je groep zich wilt inschrijven, komt hij of zij op de wachtlijst terecht. Bij inschrijving betaal je een voorschot van 100 euro. Bij annulatie voor 26 mei krijg je deze teruggestort.