Merci en tot volgend jaar!

Twee Chiromeisjes spelen ninja

Ambriage is een dag vol plezier en spel

Chiorleidsters poseren

Ontmoet er keiveel andere Chiroleiding

Leidingsploeg poseert voor foto

Start het nieuwe Chirojaar met je leidingsploeg

haasje over

Op Ambriage doe je aan Chiro! Er zijn massaspelen, een open aanbod, standjes, spelen en vele andere activiteiten. Je kan het kind in jou nog eens naar boven halen, je verbeelding de vrije loop laten en je laten gaan tijdens een coole activiteit of een competitiespel.

raket

Samen starten we een nieuw en bruisend Chirojaar. Een nieuw jaarthema, nieuwe leden, een nieuwe leidingsploeg: dat verdient een groot evenement! De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen. Ambriage is het moment om die grootsheid met veel trots te tonen.

fluitkoord

Hoe voelt het om tussen honderden leidsters en leiders te staan, allemaal met goesting om een hele dag te spelen en zich te amuseren? Onbeschrijflijk! Ambriage kun je met geen enkel evenement vergelijken. De sfeer is zalig, zomers en 200% Chiro.