Solidariteitsmateriaal

0

Al ons materiaal kun je bestellen bij het nationaal secretariaat van Chirojeugd Vlaanderen, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, tel. 03-231 07 95. Bestel de materialen via ons bestelformulier Lukt dit niet? Stuur een bericht via het e-loket. Vermeld altijd duidelijk de titel en je gegevens. Samen met het materiaal wordt er een factuur opgestuurd. Chirogroepen kunnen gratis één exemplaar per spel en tekstenboekje aanvragen.

Jongerenspelen

Iedereen die een spel organiseert over solidariteit kan met de jongerenspelen aan de slag. Elke Chirogroep kan één gratis exemplaar per spel aanvragen bij Spoor ZeS. Geïnteresseerd? Vul je gegevens en het spel dat je graag wil in op het bestelformulier, en wij sturen je een exemplaar op. Een aanrader voor tito’s, keti’s en aspi’s!
Bekijk een overzicht van onze jongerenspelen.

Solidariteitsspelen voor -12

Spelen voor speelclubbers en rakwi’s met dat ietsje meer. Solidariteit met mensen in het Zuiden en bij ons staan hierbij centraal.
Bekijk een overzicht van onze spelen voor –12.

Solidariteit tekstenboekjes

De boekjes bevatten snedige teksten voor duidingsmomenten met jongeren en jongvolwassenen. Bruikbaar voor tafelmomentjes, als opening voor een vergadering of als afsluiter van de dag.
Bekijk een overzicht van de solidariteitsbezinningsboekjes.

Lagereschoolproject

We nodigen juffen en onderwijzers uit om in de klas een speels en belevend project uit te voeren. We voorzien daarvoor een handleiding voor leerkrachten, werkmateriaal voor leerlingen en een cd. Een Chiroversie op maat van speelclubbers en rakwi’s verschijnt tweejaarlijks in Dubbelpunt. Je vindt ze ook hierboven bij ‘solidariteitsspelen –12’. Studio Globo werkt mee aan dat project.

Voor het onderwijs hebben we een speciale pagina: www.spoorzesindeklas.be.

Geïnteresseerd in onze visie op Solidariteit in de Chiro? Bekijk de visie.

Thema:
Solidariteit