De Chiro-affiche

Elke groep heeft recht op één of twee gratis pakken affiches.
Je kunt die tot 1 november ophalen in De Banier, de Chirowinkel.

Je kan er ook je eigen affichestroken onderhangen, zodat iedereen nog beter ziet waar en wanneer jullie Chiro speelt.

Je kunt ook affiches bestellen op het nationaal secretariaat en laten opsturen (dan betaal je enkel de verzendingskosten).

Tip: haal je affiche's af in De Banier, heb je er dan nog te kort? Dan kun je er bijbestellen.

Je kunt de vorige affiches ook downloaden.

Tips

• Moedig je leden aan om de affiche aan het raam te hangen. Maak er een wedstrijd van!
  • Vraag ook aan oud-leiding, sympathisanten en vzw'ers om een affiche aan het raam te hangen!
  • Hang in winkels en openbare gebouwen in de buurt een affiche. Hang er een strook op met plaats en dag van jullie startdag of activiteiten en een contactadres.
  • De Chiroaffiche is ook downloadbaar. Op die manier kun je ook via e-mail jouw Chirogroep bekend maken.